Αναζητήσεις για τρεις ανήλικους που χάθηκαν στον Υμηττό ενώ βγήκαν για περπάτημα στα χίονια- Επικοινώνησαν με το 112

Κινητοποίηση σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τριών εφήβων, οι οποίοι βγήκαν για περπάτημα στον Υμηττό εν μέσω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει την Αττική και χάθηκαν στα χιόνια

Σώος και ασφαλής εντοπίσθηκε και ο τρίτος νεαρός από την παρέα των τριών εφήβων, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας (15/02) βγήκαν για περπάτημα στον Υμηττό, εν μέσω κακοκαιρίας.

Τα τρία αγόρια ηλικίας 15χρονων, βγήκαν νωρίς το απόγευμα (15/02) για περπάτημα στην περιοχή του Υμηττού, ενώ ήταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία και χάθηκε στα χιόνια. Οι έφηβοι, με κλήση τους στο “112” ενημέρωσαν τις Αρχές και από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική οργανώθηκε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, προκειμένου να τους εντοπίσουν. Κατά τις έρευνες, δύο από τα αγόρια της παρέας εντοπίστηκαν στην περιοχή του Βύρωνα και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ενημέρωσαν ότι είχαν χάσει επαφή με τον επίσης 15φίλο τους.

Στην επιχείρηση έρευνας και δάσωσης για τους τρεις εφήβους, συμμετείχαν έξι Πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ.

Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνεται προς τους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους τις επόμενες ώρες λόγω σοβαρότατης υποτροπής η οποία αναμένεται  από τα βόρεια της Αττικής και θα επηρεάσει τα δυτικά, καθώς επίσης τον κεντρικό τομέα του Νομού με πυκνές χιονοπτώσεις . Τα φαινόμενα θα κινηθούν σε όλη τη νοτιοανατολική Αττική- κατά τις πρωινές ώρες (16/02-05.00), ενώ παράλληλα θα χιονίζει με έντονες εξάρσεις!