Ντοκουμέντο – φρίκης: Πώς δολοφονούν αλβανό ποινικό μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Η καταδίωξη και το μαχαίρωμα εν απουσία φυλάκων, μέσα στον Κορυδαλλό.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, σκηνές που είναι γροθιά στο στομάχι μιας χώρας που θέλει να λέγεται πολιτισμένη, παρουσιάζει το in.gr. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο φρίκης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το οποίο δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο.

 Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενείται στο «Βήμα της Κυριακής» και δείχνει την… ανενόχλητη καταδίωξη και τα αλλεπάλληλα μαχαιρώματα μεταξύ κρατουμένων στους διαδρόμους των φυλακών.

Στο οπτικό υλικό που καταγράφει και αναδεικνύει τη διαρκή ανομία και το χάος στην κεντρική φυλακή της χώρας που επιχειρεί να αρνηθεί η κυβέρνηση. Σε μια κατάσταση που θυμίζει Κολομβία και Μεξικό. Και όλα αυτά όταν τους τελευταίους μήνες στον Κορυδαλλό έχουν σημειωθεί περίπου 10 αιματηρές συμπλοκές, 26 θάνατοι κρατουμένων από διάφορες αιτίες και δεκάδες τραυματισμοί.

Στο διάρκειας 37 δευτερολέπτων βίντεο που δημοσιοποιεί «Το Βήμα της Κυριακής» καταγράφεται η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Αλβανος κρατούμενος. Διακρίνεται το θύμα να περπατάει στο διάδρομο και να δέχεται επίθεση από δύο συγκρατούμενούς του. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν  είναι σε θέση να αποτρέψουν τα θανατηφόρα χτυπήματα, καθώς ο Αλβανός την ώρα που τρέχει να ξεφύγει εξακολουθεί να δέχεται μαχαιριές. Με το καταγεγραμμένο υλικό να αποτυπώνει το θύμα που βρίσκεται πάνω σε φορείο και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο των φυλακών.

Αποκλειστικό ρεπορταζ στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί (31/03)

Τι συμβαίνει με την αλβανική μαφία μέσα στις φυλακές;

Τι έγινε με τους δύο δικηγόρους που συνελήφθησαν;

Ποιος είναι ο σκληρός αλβανός ποινικός που δολοφονούν στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου;

Τι συμβαίνει με τα συμβόλαια θανάτου;