Ανέβηκε στην πασαρέλα με αμαξίδιο, μετά το τροχαίο ατύχημα

Ανέβηκε στην πασαρέλα του Athens Exclusive Designers Week.. με αναπηρικό αμαξίδιο.

Οταν η θέληση και η εσωτερική δύναμη σε κάνουν να συνεχίζεις και να ξεπερνάς τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή .. γιατί η εξέλιξη στην πορεία μας, δεν ακολουθεί -πάντα- τις δικές μας επιλογές..

Η Γεωργία Καλτσή από τη Ναύπακτο, τραυματίσθηκε σε τροχαίο ατύχημα στη Λ.Κηφισίας το 2015 παρέμεινε καθηλωμένη σε αναπήρικό αμαξίδιο, ενώ ο φίλος της Αποστόλης, έχασε τη ζωή του. Η ίδια ξεπέρασε τον εαυτό της και ανέβηκε πάλι στην πασαρέλα, παρά τις δυσκολίες για να αποδείξει ότι τα εμπόδια είναι.. παροδικά. Στο Athens Exclusive Designers Week, το νεαρό μοντέλο, με κόκκινη δημιουργία Celebrity Skin, του Δημήτρη Στρέπκου, ανέβηκε στην πασαρέλα με το αναπηρικό της αμαξίδιο.. Κέρδισε τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Γεωργία Καλτσή, είχε αναφερθεί στο τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή! «Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στο τάφο. Όλα τα θυμάμαι. Κανείς από τη παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα. Ένιωθα τη ζέστη από τη φωτιά που είχε ανάψει στο αυτοκίνητο. Με έσωσε ένα δερμάτινο μπουφάν που φορούσα και δεν καιγόταν. Προσπαθούσα να μην λιποθυμήσω για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους φίλους μου. Έφτανα με το δεξί μου χέρι τον Αποστόλη αλλά ο Αποστόλης δεν είχε σφυγμό. Έβαλα δύναμη να συρθώ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω από το αμάξι.Έμεινα η μισή έξω από το αυτοκίνητο και θυμάμαι ότι φώναζα συνέχεια βοήθεια.Είχα σπάσει τη μέση μου, είχα εγκαύματα και σημάδια στα χέρια . Όλα έγιναν τόσο γρήγορα . Σε κλάσματα δευτερολέπτου. Οι περαστικοί μας βοήθησαν ενώ στη συνέχεια ήρθε και η Πυροσβεστική»

Το νεαρό κορίτσι, συνεχίζει τη ζωή της και.. ονειρεύεται!

Είναι ίσως η πρώτη φορά που στις ελληνικές πασαρέλες και έλληνας σχεδιαστής μόδας, επιλέγει να ανέβει ένα μοντέλο με αναπηρικο αμαξίδιο. Η επιλογή του σχεδιαστή και του μοντέλου, είναι ενα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις! Η ζωή συνεχίζεται κανονικά, παρά τα εμπόδια που επιφυλάσσει στη καθημερινότητα.

Ενα δυνατό μήνυμα και μια παρουσία που αξίζει να αποτελέσει πρότυπο.