Νίκος Βούτσης: «Είναι ημιπιτσιρικάς 35 χρονών και όχι 40 όπως γράφουν- Όργιο παραδημοσιογραφίας» (βίντεο)

Σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην Προέδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αναφέρθηκε στην σύλληψη του γιου του και Ιταλού αντιεξουσιαστή σε καταδίκη στην οικία της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρος της Βουλής ο γιος του, είναι «ημιπιτσιρικάς 35 χρονών».

Συγκεκριμένα υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης,  ότι «Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιο μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμοανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κ.λπ. και φύγανε«.

»Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιο μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παραδημοσιογραφίας. Η δε κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ούτε στη μεταπολίτευση… Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά».