Συνοριακοί Θεσσαλονίκης: Απόλυτη στήριξη στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου σχετικά με τις προσλήψεις Συνοριοφυλάκων

Ανακοίνωση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Θεσσαλονίκης

«Η Ένωση μας σε έκτακτο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη αποφάσισε ομόφωνα:
1) Απόλυτη στήριξη στις αποφάσεις της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου μας σχετικά με τις προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών (με ευρωπαϊκά κονδύλια) ανά την επικράτεια.

2) Καλούμε σε ειλικρινή και επικοδομητικό διάλογο όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους, έτσι ώστε να αναλύσουμε τους σημαντικούς εθνικούς λόγους συνολικά για τους οποίους στηρίζουμε τις ανωτέρω αποφάσεις του Υπουργείου μας.

Σε τελική ανάλυση, αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι Ελληνίδες και Έλληνες αστυνομικοί πρέπει να περιβάλλονται από ενότητα συναδελφικότητα και ομοψυχία. Τίποτα δεν μας χωρίζει και σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να μας διαχωρίζει.

Οδηγός μας είναι η μεγάλη Εθνική Νίκη που πετύχαμε όλοι μαζί οι Ελληνίδες και Έλληνες αστυνομικοί στον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο, έναντι μιας πολύ ισχυρής και ασύμμετρης απειλής».

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ…..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ