Νικος Τόσκας: “Υποχρεωτικός εμβολιασμός ΤΩΡΑ για στρατιωτικούς αστυνομικούς”

Θέση υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών σε Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας

Σε ευθεία αντίθεση με την στάση που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη στην Κυβέρνηση, αναφορικά με τούς εμβολιασμούς από τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη .

Αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Τόσκας, «Μαθαίνω πολύ μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων Στρατιωτικών και Αστυνομικών. Αιτία; Υπερσυντηρητισμός, εκκλησιαστικοί κύκλοι, αστήριχτοι φόβοι. Σε αυτούς τους χώρους, υποχρεωτικότητα τώρα»

Ως απόστρατος Αξιωματικός του Στρατού, ακόμα και κατά τη θητεία του,  έδειξε τις θέσεις του με την αντιμετώπιση του στους υπηρετούντες στο Σώμα της Αστυνομίας, αποκομμένος  από την πραγματικότητα σε πολλές αποφάσεις του.

Η άποψη του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και τις αποφάσεις του Πολιτικού Κέντρου της Κουμουνδούρου, προσφέροντας στήριξη στην Κυβέρνηση.
Η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι απόφαση ελεύθερης βούλησης και σημειώνεται ότι «εξαίρεση αποτελούν οι κατηγορίες εργαζομένων και λειτουργών στο χώρο της υγείας και της πρόνοιας. Όσοι έρχονται σε επαφή με ασθενείς ή με άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου (ασθενείς, ηλικιωμένουις κλπ) οφείλουν να είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό βέβαιοι ότι δεν θα τούς μεταφέρουν τον ιό».