“Μάλλον δεν είχε πιει σταγόνα “ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ” η Καρολαιν”

Μετά τις αποκαλύψεις και τη σύλληψη του δράστη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, και όσα δημοσιοποιήθηκαν μετά της δολοφονία της 20χρονης Caroline Crouch, σχολιάζει πρώην συνδικαλιστής εν ενεργεία αστυνομικός

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Φαναριώτης, «Πριν πολύ καιρό γνωστή δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από γυναίκα που έχει κακοποιηθεί και αυτή και το παιδί της (γνωστή περίπτωση στο πανελλήνιο) και την ρωτάει. ” Τώρα με την απόσταση του χρόνου τι θα συμβουλεύατε μια γυναίκα που πιθανόν να βρίσκετε στην θέση σας και απαντά: «Να δώσει σημασία στα σημάδια και να απομακρυνθεί. Το έβλεπα ότι έρχονταν το κακό, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.»
Φύγετε μακριά με το παραμικρό χτύπημα και μιλήστε, αλλά ταυτόχρονα σταματήστε να μεγαλώνετε τα αγοράκια σας, σαν να είναι οι κυρίαρχοι του κόσμου .
Γνωστός ψυχίατρος σήμερα το πρωί είπε για τον πιλότο: «Μεγάλωσε για να κάνει κάτι κακό , να φτάσει σε αυτό το έγκλημα….»
Δυστυχώς υπάρχει στην ελληνική κοινωνία συγκάλυψη σε περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών αλλά και λαθεμένη νοοτροπία.
Σε πολλούς θα περάσει από το μυαλό «…ποιος ξέρει τι του έκανε» και αυτοί είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες ήθελαν να πάρουν όπλα και να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα για να προστατευτούν από τις συμμορίες των αλλοδαπών που μπαίνουν στα σπίτια και σκοτώνουν.
Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελληνική Αστυνομία και στα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών αλλά και όλων των άλλων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν , όχι μόνο για την επαγγελματική τους επάρκεια αλλά και γιατί απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι δεν υποκύπτουν σε στερεότυπα και εργάζονται μεθοδικά» .