Νέο Ηράκλειο, Αττικής: Τρεις τραυματίες και καταστροφές από την καταιγίδα- Μια γυναίκα στην εντατική (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Ηρακλείου προτίθεται να υποβάλλει αίτημα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, για τους κατοίκους στο Νέο Ηράκλειο όπου εντοπίζονται οι μεγαλύτερες ζημιές, ήταν καταστροφική.  Τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί,  εκ των οποίων 68άχρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από τοίχο της οικίας της και σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμό”, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε άμεση διασωλήνωσή της και νοσηλεύεται στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονά της η γυναίκας, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ήταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία και έπνεαν ισχυροί άνεμοι με σφοδρή νεροποντή, βγήκε για να κλείσει το τζάμι, ριπή του ανέμου την παρέσυρε και τμήμα από το μπαλκόνι αποκολλήθηκαν και μπετά και κάγκελα την καταπλάκωσαν.

Αίτημα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης από Δήμο Ηρακλείου

Ο Dήμος Ηρακλείου προτίθεται άμεσα να υποβάλλει αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή. «Ήδη η Πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια έχουν σπεύσει για βοήθεια με ανθρώπινο δυναμικό και θα ζητήσω βοήθεια και από τους όμορους δήμους», ανέφερε ο Δήμαρχος N.Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, ενώ τόνισε ότι, «Όλα τα σχολικά συγκροτήματα λειτουργούν κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».