Άνω Γλυφάδα: Επιτέθηκαν σε νεαρό γιατί φορούσε μπλούζα μουσικού συγκροτήματος της Βούλας- Ένας τραυματίας

Επίθεση από οργανωμένη ομάδα νεαρών κατήγγειλε 18άχρονος στην Αστυνομία

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, 18άχρονος δέχθηκε αναίτια επίθεση (12/10-22.00) από παρέα 12 νέων ενώ βρισκόταν στην πλατεία του Αγ. Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα. Ως αφορμή της επίθεσης σε βάρος του, αποδίδεται η ενδυματολογική του επιλογή να φορέσει μπλούζα του μουσικού συγκροτήματος της Βούλας “ΑΤC”. Η παρέα των νεαρών, αναγνώρισαν το συγκρότημα και λόγων αντιδικίας μεταξύ τους με νεαρούς από την περιοχή της Βούλας του επιτέθηκαν.

Ο νεαρός συνοδευόμενος από τον πατέρα του, με τραύμα από μπουνιά στο ζυγωματικό, μετέβησαν στο Ασκληπιείο της Βούλας για ιατρική γνωμάτευση , προκειμένου στη συνέχεια  να υποβάλλει μήνυση. Όπως ενημερώθηκαν κατά την άφιξή τους, στο Ασκληπιείο (12/10-23.30) εφημέρευε μόνο το Ορθοπεδικό και δε δεχόταν περιστατικά με τους γιατρούς να τον παραπέμπουν στο Τζάνειο του Πειραιά ή στον Ευαγγελισμό που ήταν σε εφημερία .

Σημειώνεται ωστόσο ότι σε ανάλογα περιστατικά ενώπιων των Αρχών αναγνωρίζεται αποκλειστικά η γνωμάτευση ιατροδικαστή, και αυτή η ειδικότητα δεν .. εφημέρευε στο Νοσοκομείο της Βούλας.