Νέα Σμύρνη: Ο Άγγελος, ο τραυματίας ΕΦ της ΔΡΑΣΗ, γιος εα Συνοριοφύλακα απόφοιτος ΤΕΦΑΑ που κατετάγη στην ΕΛ.ΑΣ

Δέχθηκε δολοφονική επίθεση από οργανωμένους χούλιγκανς με ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμπάθεια σε οτιδήποτε φέρει το εθνόσημο και το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ, ενώ με την ομάδα του επιχειρούσε σα ακραίας βίας επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Ο αιμόφυρτος νεαρός με την στολή της ΔΡΑΣΗ, στο οδόστρωμα μπροστά στην υπόγεια προς Καλλιθέα από την πλευρά της Νέας Σμύρνης, είναι ο Άγγελος. Λίγο νωρίτερα είχε δεχθεί δολοφονική εφόρμηση από οργανωμένη ομάδα χούλιγκανς όπως έχει αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικό υλικό, όταν η ΔΡΑΣΗ διέρχεται μέσα από μπλοκ οργανωμένων με μολώτοφ και σιδερολοστούς και διακρίνεται νεαρός σε σπριντ να επιτίθεται και να τον κατεβάζει με βία από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ως συνοδός ενώ ακολούθησε η δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών σε βάρος του με χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.
Γιος απόστρατου της ΕΛΑΣ με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, προσλήφθηκε το 2020 ως Ειδικός Φρουρός με την τελευταία προκήρυξη και εντάχθηκε στην Αστυνομία, ενώ είχε ολοκληρώσει στις σπουδές του ως απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Ο Άγγελος, εκτός από Αστυνομικός φέρει διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και στο ταε κβο ντο. Η εκπαίδευση και η ενασχόλησή του με μαχητικά αθλήματα, δεν ήταν αρκετά για να τον προστατεύσουν από την τυφλής βίας οργανωμένη επίθεση του τάγματος εφόδου των χουλιγκανς του δρόμου. Από μικρός ήθελε να ακολουθήσει το λειτούργημα του πατέρα του, ο οποίος υπηρέτησε για 37 χρόνια στο Συνοριακό και Διαβατηριακό έλεγχο στο Σταθμό του Προμαχώνα και συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο (2020).

«Ακολούθησε αυτό το επάγγελμα γιατί του άρεσε να προσφέρει στην κοινωνία. Πιο πολύ σαν προσφορά όχι για επιδίωξη επιβολής νόμου και τα λοιπά ακραίων καταστάσεων. Του άρεσε να προσφέρει σαν αστυνομικός να προσφέρει στην κοινωνία», σημειώνουν οι συνάδελφοί του.

«Μίλησα με τον πατέρα του και την ξαδέρφη του. Ο Άγγελος είναι καλά στην υγεία του. Έχει μώλωπες και ράμματα στο κεφάλι από τα χτυπήματα», είπε στοethnos.gr ο πρόεδρoς της Eνωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζής.