Το Tweet του μίσους: «Ευχάριστα νέα μπάτσος ξάπλωσε στην Ν. Σμύρνη. Είναι σημαντικό να μην προσεγγίσει το ασθενοφόρο»

Η εικόνα του πεσμένου στο οδόστρωμα, αιμόφυρτου Αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ, να δέχεται κλωτσιές, και χτυπήματα με καδρόνια και σιδερολοστούς φωνάζοντας «να πεθάνεις γαμ@@@με», είναι σοκαριστική

Σχόλια με αφορμή τον τραυματισμό του Αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν περιγράφονται με λόγια, καθώς αναδεικνύουν το μίσος κάποιων και τη μισαλλοδοξία όταν το θύμα είναι ένστολος και υπηρετεί στην ΕΛΑΣ. Ο χρήστης @Pa_Nikos ενώ μόλις έχει αρχίσει να αναφέρεται ο σοβαρός τραυματισμός του Αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ, σχολιάζει αναίσχυντα «Ευχάριστα νέα μπάτσος ξάπλωσε στην Ν. Σμύρνη. Είναι σημαντικό να μην μπορέσει να προσεγγίσει το ασθενοφόρο» ενώ διευκρινίζει ότι η πληροφορία του τραυματία Αστυνομικού προέρχεται από “καθεστωτικά ΜΜΕ”.

Σχόλιο που αναδεικνύει σε κάθε του λέξη την αρρωστημένη ψυχοσύνθεση του χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσης για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί δολοφονική επίθεση με χτυπήματα από καδρόνια και σιδερολοστούς στο κεφάλι, από 20“χουλιγκανς του δρόμου” ενώ έκανε τη δουλειά του.  Ανθρωποειδή κρυμμένα σε ψευδώνυμα τρολ  και πίσω από την “κουκούλα” του πληκτρολογίου αλαλάζουν για τη βία που έχουν μάθει να τους εκφράζει.

Να αναφερθεί ότι οι “αλληλέγγυοι” και “ανθρωπιστές”  επέλεξαν να πραγματοποιήσουν πορεία το απόγευμα της Τρίτης (09/03) για «δολοφονική βία» από την Αστυνομία, και είναι οι ίδιοι μεταξύ των 20″χουλιγκάνων των δρόμων” οι οποίοι χτυπούσαν τον αιμόφυρτο Αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπως διακρίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό αποτυπώνει τη φονική μανία των δολοφόνων ταραξιών.

Ντροπή..