Διαιτολόγος παρενόχλησε αεροσυνοδό, αυτοϊκανοποιήθηκε και συνελήφθη

Σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, διαιτολόγος επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς μέλη του πληρώματος, αυτοϋκανοποιήθηκε και συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από το αεροπλάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 50χρονος διαιτολόγος επιβάτης απογευματινής πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα (06/05) πλησίασε μια από τις  αεροσυνοδούς, επιχειρώντας να τη θωπεύσει, με την άμεση αντίδρασή της.

Η αεροσυνοδός ενημέρωσε απευθείας τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου και έλαβαν γνώση οι αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο θερμόαιμος επιβάτης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, προχώρησε σε χειρονομίες και σε βάρος άλλων αεροσυνοδών, προκαλώντας αναστάτωση στην καμπίνα του αεροπλάνου. Όταν επέστρεψε στη θέση του, επιχείρησε να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες.

Με την προσγείωση του αεροπλάνου, ο διαιτολόγος συνελήφθη στη φυσούνα του αεροδρομίου κατα την αποβίβασή του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία ενώ τα μέλη του πληρώματος έχουν δώσει καταθέσεις, καθώς σε βάρος του διαιτολόγου σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.

______________________________

* protothema.gr