Νέα Μαδυτος, ΘΣΝ: Δέχτηκε πυρα και κατέληξε θανάσιμα τραυματισμένη- Εξετάζονται τα κίνητρα της δολοφονική επίθεση

Τα κίνητρα της δολοφονίας γυναίκας Ρομα έξω από ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης, ερευνούν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Η 55χρονη γυναίκα Ρομά δέχθηκε σύμφωνα με αυτόπτες- πυρά από κυνηγετικό όπλο και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Ως δράστιδα αποδίδεται η επίσης Ρομά πεθερά του θύματος με την οποία υπήρχαν οικογενειακές διαφορές.

Όπως περιγράφουν οι μάρτυρες, δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς ενώ κατευθυνόταν για ψώνια στο ζαχαροπλαστείο της περιοχής. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο, καθώς η κατάστασή της ήταν κρίσιμη όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, Γιώργο Φουντούνα, η 55χρονη πήγαινε να πάρει ψωμί όταν η δράστιδα κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, και αποχώρησε από το σημείο.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος, το θύμα πρόσφατα μετακόμισε στην περιοχή απο τα Τρίκαλα και διέμενε με την οικογςνεια του αδελφού της. Ως  κίνητρα, αποδίδονται μεταξύ θύματος και θύτη, νύφης και πεθερά μεταξύ τους, με αναφορές σε λόγους αντιζηλίας καθώς η 55χρονη είχε χωρίσει πρόσφατα από τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είχε διαφορές.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί η δράστιδα του εγκλήματος.