Φάρσαλα: Πένθος στην τοπική ΕΛ.ΑΣ- Κατέληξε Υπαστυνόμος του ΑΤ Φαρσάλων

Κατέληξε κατα τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο της Λάρισας, Υπαστυνόμος της ΕΛΑΣ ο οποίος υπηρετούσε στο Α.Τ. Φαρσάλων

Ο Υπαστυνόμος Β της ΕΛΑΣ Γιάννης Οικονομου, 54, ο οποίος υπηρετούσε στο Α. Τ Φαρσάλων. Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ βρισκόταν σε πολυήμερη νοσηλεία και κατέληξε απο παθολογικά αίτια, στο Νοσοκομείο της Λάρισας. Πριν σχεδόν 10χρονια, ειχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε τράπεζα της πόλης, από τα πυρά δράστη. Είχε μεταβεί στο σημείο, αν και ο ίδιος εκτελούσε χρέη γραμματέας της Υπηρεσίας.

Η αιφνίδια αναγγελία του θανάτου του Υπαστυνόμου της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία των Φαρσάλων που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (14/12) στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου Φαρσάλων.

Ο ΓΑΔΠ Θεσσαλίας,  Υ/Γ Αστεριος Μαρτζιωκας, σε συλλυπητήρια αναφορά του, αναφέρει, «Καλό ταξίδι αγαπητέ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Γιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης που θα σε σκεπάσει αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, της πόλης των Φαρσάλων που τόσο αγάπησες και υπηρέτησες!!!»

Σε ανακοίνωση συνδικαλιστές της Αστυνομίας,  αναφέρουν, «Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αποχαιρετά το φίλο και συνάδελφό μας Οικονόμου Γιάννη, που υπηρετούσε στο ΑΤ Φαρσάλων. Θα θυμόμαστε πάντα το ανθρώπινο χαμόγελο και τα αστεία του …
Ο Γιάννης ήταν ένας ήρωας της αστυνομικης οικογένειας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε…..», αναφέρει μεταξύ άλλων.