Νέα Ιωνία: Κατήγγειλε βιασμό από το σύντροφός της με απειλή όπλου

Η αναστάτωση και οι φωνές από διαμέρισμα, προκάλεσαν την αντίδραση των περιοίκων, με κλήση στην Αστυνομία, για ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Με κλήση στο τοπικό Τμήμα της Ν.Ιωνίας, το μεσημέρι του Σαββάτου (01/10) περίοικοι κατήγγειλαν διατάραξη και γυναικείες φωνές σε μεγάλη ένταση, από διαμέρισμα πολυκατοικίας. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της ΔΙΑΣ, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το διαμέρισμα. Την πόρτα άνοιξε 58χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν υπήρχε λόγος παρουσίας τους στο διαμέρισμα, ενώ στο εσωτερικό του διαμερίσματος, διέκριναν εμφανώς αναστατωμένη την 38χρονη γυναίκα απο τη Ρουμανία.

Κατά την προσαγωγή του ζευγαριού στο Αστυνομικό Τμήμα, η 38χρονη Ρουμάνα κατήγγειλε βιασμό από το σύντροφός της με την απειλή όπλου καθώς και παράνομη παρακράτηση της για πέντε ημέρες. Από έρευνα στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα και δίποδο καθώς και κυνηγετικό όπλο (το μόνο με νόμιμη άδεια κατοχής).

Προανάκριση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες και τα πραγματικά γεγονότα καθώς επίσης αναφορικά με τα ευρήματα, διενεργεί το ΤΑ Ν.Ιωνίας. Ο 58χρονος κρατείται κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της συντρόφου του, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.