Κηφισία: Όχημα προσέκρουσε στο κράσπεδο- Απεγκλωβίστηκαν οι επιβάτες του ΗΣΑΠ και ο οδηγός του οχήματος

Διακοπή στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, λόγω τροχαίου ατυχήματος με όχημα που προσέκρουσε στο κράσπεδο και βρέθηκε να κρέμεται από το κιγκλίδωμα που χωρίζουν το δρόμο από τις σιδηροδρομικές γραμμές

Αναστάτωση προκάλεσε η ανεξέλεγκτη πορεία του μικρού κόκκινου οχήματος πόλης, το οποίο προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο κράσπεδο του δρόμου και βρέθηκε να “κρέμεται” πάνω από τις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Άμεσα δόθηκε εντολή και διεκόπησαν τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού το απόγευμα του Σαββάτου (01/10-17.30) καθώς εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος ακινητοποιήθηκε, στον κίνδυνο το όχημα να πέσει στην οροφή του τρένου το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες .

Όπως διακριβώθηκε για τις συνθήκες του ατυχήματος απο μαρτυρίες αυτοπτων και του 22χρονου οδηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο, του έκλεισε την πορεία του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα της περίφραξης του ΗΣΑΠ.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πληρώματα του ΠΣ. Εργαζόμενοι της ασφάλειας του ΗΣΑΠ και διασώστες του ΠΣ, απομάκρυναν με ασφάλεια τον οδηγό του οχήματος και τους επιβάτες του συρμού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία.