Τελετές ονομασίας και απονομής πτυχίων των νέων Αστυφυλάκων στις Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου

Οι νέοι Αστυφύλακες αποφοίτησαν απο τα Τμήματα των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων σε Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ρέθυμνο Κρήτης

Ολοκληρώθηκε (01/10) η ονομασία και απονομή πτυχίων, στους 705 νέους Αστυφύλακες της 24ης εκπαιδευτικής σειράς 2020-2022, στις έδρες των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου.

Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων, ονομάστηκαν 383 νέοι Αστυφύλακες.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, ονομάστηκαν 248 νέοι Αστυφύλακες.

Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, ονομάστηκαν 74 νέοι Αστυφύλακες.

Στους νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες αναγνώστηκε το μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου. Ενω από τους Διοικητές των Τμημάτων αναγνώσθηκε Ημερήσια Διαταγή, με συμβουλές και παραινέσεις προς τους νέους Αστυφύλακες, με αναφορά ότι η «ένταξή τους στις μάχιμες Υπηρεσίες του Σώματος γίνεται σε μία περίοδο που οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των πολιτών από την Αστυνομία συνεχώς αυξάνονται και την υποχρέωσή τους να διατηρήσουν το ήθος, την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την εντιμότητά» τους. 

Στις τελετές επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι, τοπικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών Αρχών, των τοπικών Μ.Μ.Ε., διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων και οικείοι των νέων Αστυφυλάκων.

Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου