“Να μη φοβόμαστε τον συνδικαλιστικό πλουραλισμό, αν εκμεταλευτούμε τις γνώσεις, κερδισμένοι θα βγούμε οι απλοί Αστυνομικοί”

Με αφορμή συνδικαλιστική ανακοίνωση για υπόμνημα προς την Ηγεσία της ΕΛΑΣ αναφορικά με τις επιστροφές αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες τους, σχόλιο Αστυνομικού.

“Θυμάμαι όταν ήμουν μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης (Συνοριακών Αττικης) μας αρκετοί συνάδελφοι είτε από ΣΦ (Συνοριακοί Φυλακες) είτε από πανελλήνιες μου λέγανε ποιός ο λόγος ύπαρξης του Σωματείου μας αφού είχε επέλθει η ομογενοποίηση. Με το καινούργιο μισθολόγιο φάνηκε περίτρανα γιατί επιβάλλεται να διατηρήσουμε τα Σωματεία μας κ να έχουμε δυνατή Ομοσπονδία (ΠΟΣΥΦΥ) Εμείς οι ίδιοι θα παλέψουμε να αρθούν οι αδικίες. Με αυτό το δελτίο τύπου της Ένωσης μας έρχεται η δικαίωση μου!

Πάντα έλεγα να μην φοβόμαστε τον συνδικαλιστικό πλουραλισμό, ότι αν εκμεταλευτούμε τις γνώσεις των πολλών κ διαφορετικών συνδικαλιστικών τάσεων της αστυνομίας μας μόνο κερδισμένοι θα βγούμε εμείς οι απλοί αστυνομικοί.

Αυτό το δελτίο είναι τεκμηριωμένο πλήρως κ δεν περιορίζεται στα 25 ευρώ του Πακιστάν, γιατί προέρχεται από συναδέλφους-συνδικαλιστές που υπηρετούν στο Επιστροφών, που πηγαίνουν μεταγωγές , που γνωρίζουν το πρόβλημα ολόκληρο κ όχι μόνο ένα μέρος του.

Καλοδεχούμενες όλες οι προσπάθειες επίλυσης ενός προβλήματος αλλά συνδικαλισμό που να τονίζει το πρόβλημα κ να δίνει ολοκληρωμένη λύση δεν βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους Θωμά Μποζιαρη, Βασίλη Τσιμπίδα, Λάζαρος Δημάκης, Λάζαρος Γαλαζιος, Νίκος Μανος, Θάνος Τέγας, Νικος Καρασαββίδης. Συνεχίστε έτσι..”

________

* Νίκος Μπαλουρδος, μέλος ΠΟΣΥΦΥ