Ν.Σμύρνη: Κλήθηκαν σε διάρρηξη, συνέλαβαν το δράστη και ..επέστρεψαν το σκύλο της ιδιοκτήτριας.

Κλήθηκαν για διάρρηξησε οικίας, συνέλαβαν το διαρρήκτη ..”επί το έργον” και εντόπισαν το σκύλο της ιδιοκτήτριας, ο οποίος είχε χαθεί βγαίνοντας από την ανασφάλιστη πόρτα της μονοκατοικίας, οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ της Ν.Σμύρνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Αγίού Δημητρίου.

wpid-5978_343786555750057_1179970578_n_0-1.jpg.jpegΗ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Νέας Σμύρνης (02/10) έλαβε σημα κέντρου για “διάρρηξη σε οικία, με το δράστη να βρίσκεται στο εσωτερικό” όπως ανέφερε ο πολίτης που κάλεσε στην Αμεση Δράση. Όπως διαπίστωσαν τα πληρώματα κατά την άφιξή τους στη διεύθυνση που είχε δηλωθεί, ήταν λανθασμένη. Υστερα από σύντομη έρευνα στα σπίτι της γειτονιάς, εντόπισαν παραπλήσια μονοκατοικία, όπως έιχε περιγραφεί στο τηλεφώνημα, και από μακροσκοπική έρευνα, διέκριναν εξωτερικά ότι το παντζούρι ήταν σπασμένο και η πόρτα της εισόδου μισάνοιχτη. Στο εσωτερικό της μονοκατοικίας εντόπισαν το δράστη να ψάχνει τα συρτάρια του κομοδίνου, έχοντας στα χέρια ρολόγια, αλυσίδες και χρυσαφικά τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα.

Από την Αστυνομία, ενημερώθηκε η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, η οποία έσπευσε στο σπίτι της, ωστόσο διαπίστωσε ότι ο σκύλος της, έχει βγει από τη μονοκατοικία, όταν ο δράστης παραβίασε την εξώπορτα αφήνοντάς την, ελαφρώς ανοιχτή.

wpid-fb_img_1444144999380.jpgΟι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαβίβασαν από το ανασύρματο αναζητήσεις με τα χαρακτηριστικά του σκύλου και η ΔΙΑΣ Αγίου Δημητρίου, εντόπισε τον τετράποδο “φυγά” .. τρομαγμένο.  Λιγο αργότερα, τον επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά του..

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 40άχρονος δράστης της διάρρηξης, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

ΦΩΤΟ- ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ- (FB)