Εξοπλιστικά, νέα στοιχεία για μίζες- Τρία νεά εντάλματα.

Τρία νεά εντάλαματα εκτέλεσαν Αστυνομικοί της Υπδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, τα οποία διαβίβασε ο Ανακριτής Διαφθοράς για την υπόθεση των Εξοπλιστικών.

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Δαφέρμος, αντιπρόσωπος της προμηθεύτριας εταιρίας ΚΒΡ Hellas, δυνεμει εντάλματος του Ανακριτή διαφθοοράς,ο οποίο ερευνα τις καταγγελίες πριν από ενάμιση χρόνο του πρώην Διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνιου Κάντα, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των Εξοπλιστικών- για μίζες στην προμήθεια των αντιαρματικών εκτοξευτών μεγάλου βεληνεκούς νέας γενιάς Kornet-E.
Τα εντάλαματα που διαβίβασε προς εκτέλεση ο Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς, Νικόλαος Τσιρώνης, στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκήματος της Ασφάλειας Αττικής, αφορούντον Κωνσταντίνο Δαφέρμο, 80 το γιο του, 57 και έναν 73άχρονο υπαλληλο της εταιρείας.
Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι με το άνοιγμα λογαριασμών του Κωνσταντίνου Δαφέρμου επιβεβαιώθηκε η καταβολή 800.000 ευρώ προς τον Αντώνιο Κάντα, διαπίστωση που οδήγησε τις Ανακριτικές αρχές στην έκδοση των νέων Ενταλμάτων για τη σύλληψη των εμπλεκομένων.