Μυτιλήνη: Στο “Ελ.Βενιζέλος”.. έδωσαν διαμονή στους Αστυνομικούς που μετακινήθηκαν στα ..μέτρα “ευρειας κλιμακας”

Διαταγή να μεταβούν ως ενισχυτικές σε “ευρειας κλιμακας ” επιχείρηση για την άφιξη του Αρχιεπισκόπου, του  Πάππα και του Πατριάρχη έλαβαν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες με όσους Αστυνομικούς έχουν μεταβεί στη Μυτιλήνη να τους έχει οριστεί ως κατάλυμα…το πλοίο Ελ. Βενιζέλος.

Διαταγή που ορίζει τη μετακίνηση Αστυνομικών δυνάμεων στη Λέσβο στο πλαίσιο “ευρείας κλιμακας” επιχείρηση μετρων τάξης για την άφιξη των τριων Ιεραρχών της Ρωμαιοκαθολικής και Ορθόδοξης εκκλησίας (16/04) διαβιβάστηκε στις Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.
Η διαταγη διαβιβάστηκε το βραδυ της Πέμπτης (14/04) στις υπηρεσιες και οι Αστυνομικοί έχουν ήδη μεταβεί στο νησί. Ωστόσο αν και ενημερώθηκαν ότι θα λάβουν τα αναλογα εκτος εδρας δεν τους έχουν ακόμα πιστωθεί όπως σημειώνουν, ενώ τονίζουν ότι η απόφαση μετακίνησης τους ήταν .. “επι χαρτου “.
Αστυνομικοί οι οποίοι μετακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν #€40 για τα εκτός έδρας το πρωί της Παρασκευής (15/04)
Όπως ενημερώθηκαν, το πλοίο “Ελ. Βενιζέλος” το οποίο βρίσκεται δεμένο στον προβλήτα του λιμενα, δόθηκε εντολή ώστε για τις επόμενες τρεις ημέρες να στεγάσει τις ενισχυτικές των Αστυνομικών.