«Μπήκαν φέτα και βγήκαν».. σε μπλόκα της Τροχαίας σε Σχιστό και Λυκαβητό

Όσοι επέλεξαν να «στήσουν» τα «φτιαγμένα» τους στην περιφερειακή του Σχιστού και στον αστικό οδικό άξονα του Λυκαβηττού , βρέθηκαν μπροστά σε συνεργεία ελέγχου της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Αττικής

Περισσότερες από 160 παραβάσεις κατέγραψε το βράδυ της Πέμπτης (05/05) στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Κερατσινίου και στην περιφερειακή του Λυκαβηττού, κλιμάκιο των ΟΕΠΤΑ της Τροχαία Αττικής, ενώ πραγματοποίησε 11 συλλήψεις, σε 352 ελέγχους για κόντρες τροχοφόρων και διατάραξη της κοινής ησυχίας με «πειραγμένα» ηχοσυστήματα.

Οι έντεκα οδηγοί οι οποίοι συνελήφθησαν συμμετείχαν σε κόντρες και παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Οι παραβάσεις που καταγράφηκαν, αφορούσαν, 7 για διπλώματα οδήγησης, 2 για διατάραξη κοινής ησυχίας, 1 για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ και ένας για επικίνδυνη οδήγηση.
Οι υπόλοιπες 155 παραβάσεις, που τιμωρούνται με διοικητικές κυρώσεις, αφορούσαν, 10 για σιγαστήρα, 12 για μη χρήση κράνους και 3 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 5 για πινακίδες κυκλοφορίας, 6 για «φιμέ», 2 για στέρηση ΚΤΕΟ και 3 για ανασφάλιστα, 3 για επικίνδυνους ελιγμούς και 111 για λοιπές παραβάσεις. Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 23 πινακίδες, 17 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 11 άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν 11 οχήματα.
Στους ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.