Μονεμβασιά: Προκάλεσε εμπρόθετο θανατηφόρο τροχαίο παρασύροντας δίκυκλο με δύο επιβαίνοντες- Προσέκρουσε και στο περιπολικό

Ο οδηγός οχήματος σε έξαρση ψυχικής ορμής, προκάλεσε εμπρόθετη σύγκρουση με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τους παρέσυρε σε απόσταση, επέστρεψε στο σημείο του τροχαίου και για να αποφύγει τη σύλληψη εμβόλισε το περιπολικό της Τροχαίας

Με τις φράσεις, «Δεν έγινε και τίποτα» και υποστήριξη θέσης «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» ο 52χρονος υπαίτιος οδηγός του εμπρόθετου τροχαίου που προκάλεσε  στη Μονεμβασιά το  βράδυ του Σαββάτου (07/05), επιχείρησε να αιτιολογήσει το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς, που ο ίδιος προκάλεσε.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες στην ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος με οδηγό τον 52χρονο, ο οποίος σε κατάσταση έξαρσης ψυχικής ορμής, εκ κινήσει σε ανεξέλεγκτη πορεία, παρέσυρε εμπρόθετα το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένοι. Όπως έχει αποτυπωθεί και σε κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής, ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε αρχικά τον οδηγό του δικύκλου για σχεδόν 200 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον συνεπιβάτη της μηχανής, για περίπου 150 μέτρα. Στο σημείο του τροχαίου ενημερώθηκε και μετέβη πλήρωμα του τοπικού Τμήματος με περιπολικό, ωστόσο ο 52χρονος σε μια απόπειρα να διαφύγει της σύλληψης, εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το όχημα της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον 52χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση έξαρσης ψυχικής ορμής. Σύμφωνα με το spartanews.gr, διερχόμενος πολίτης με το όχημά του, επιχείρησε να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε στη θέση του οδηγού ο 52χρονος, ενώ έντρομοι όσοι βρέθηκαν στο χώρο, έτρεχαν να απομακρυνθούν σε ασφαλές σημείο, τρομοκρατημένοι από την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος που είχε ήδη παρασύρει και προκαλέσει το θάνατο στους δύο αναβάτες του δικύκλου.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, ο 52χρονος οδηγός του οχήματος και δράστης του εμπρόθετου τροχαίου δυστυχήματος με δύο νεκρούς, δεν είναι παντρεμένος ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας. Ο ίδιος έχει ως κύρια δραστηριότητα αγροτικές καλλιέργειες, ενώ διατηρεί επιχειρηματική στη Μονεμβασιά σε μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων. Οι δύο νεκροί ταυτοποιήθηκαν στα στοιχεία του 77χρονος Τάσου Σαρμπάνη και του συνομήλικού του, Νικήτα Δεμμελου.

Ο 52χρονος οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται, ενώ προανάκριση για το θανατηφόρο δυστύχημα, διενεργεί η Τροχαία.