Μουδανιά, Χαλκιδικής: Σοβαρό τροχαίο, με τραυματία δικυκλιστή Αστυνομικό.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σοβαρά πολυτραυματίας, 24άχρονος Αστυφύλακας ύστερα απο τροχαίο στη Χαλκιδική Θεσσαλονίκης.
Το τροχαίο ατύχημα (29/08-21.00) στη διασταυρωση του Σάνη της Χαλκιδικής, προκλήθηκε όταν αυτοκίνητο παραβιάζοντας την προτεραιότητα, συγκρούστηκε με το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο Αστυνομικός.

Αναβάτης υπηρεσιακού δικυκλου ο 24άχρονος Γιώργος Μπρ.. κατευθυνόταν προς την Καλλιθέα ύστερα απο κλήση κέντρου να επιληφθεί σε περιστατικό. Στη διασταύρωση προς τη Σάνη, στο φανάρι παλόμενης σήμανσης, ο οδηγός αυτοκινήτου, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας έστριψε, “κλείνοντας” την πορεια στο δίκυκλο του 24άχρονου Αστυνομικού με αποτέλεσμα το δίκυκλο του να εκτραπεί της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του.

Ο 24άχρονος Αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών έχοντας υποστεί βαρύτατα τραύματα, κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, αιμάτωμα στο θώρακα, βλάβες σε ζωτικά όργανα, και βαρύτατα τραύματα στα κάτω άκρα. Ωστόσο λόγω της κρισιμοτητας της κατάστασης του, ο νεαρός Αστυνομικός διεκομισθη στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», της Θεσσαλονίκης.

Ο 24άχρονος Γιώργος Μπρ.. ειχε απόσπαση στην Τροχαια Χαλκιδικής από την Τροχαία Νέας Ιωνίας, Αττικής, η οποία έληγε αύριο (31/08) κι επέστεφε στην οργανική του θεση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport