Μοτοπορεία μελών της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ, σε διαμαρτυρία για την καθυστέρηση στις έρευνες για τη φονική ενέδρα στο Ν.Ηράκλειο

Μηχανοκίνητη πορεία μελών της Χρυσής Αυγής, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ, τέσσερα χρόνια από την εκτέλεση των δύο νεαρών μελών του κόμματος χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία για τους δράστες της φονικής ενέδρας.

Με μοτοπορεία μέλη και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα στον Αττικάρχη διαμαρτυρόμενοι καθώς τέσσερα χρόνια (01/11 2013) απο την εκτέλεση των δύο μελών του κόμματος Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα εξω από τα γραφεια της ΧΑ στον νέο Ηράκλειο, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τους δράστες της φονικής ενέδρας.

“Η συγκάλυψη των εγκληματιών δεν θα περάσει”

Με συνθήματα «Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά – Τ’ αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά» και «Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» αντιπροσωπεία Βουλευτών και ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος ειχε τραυματισθεί βαρύτατα στη φονική ενέδρα, ζητησαν να επιδώσουν ψήφισμα και να συναντήσουν τον Αττικαρχη. Ωστόσο ο Φρουραρχος ενημερώσαμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για τη συνάντηση και παρέλαβε το ψήφισμα.

Με την ολοκλήρωση της διαμαρτυρίας, τα δίκυκλα αποχώρησαν με κατεύθυνση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ.Μεσογείων.