Κουκουλοφόροι απέρριψαν μολώτοφ σε αυτοκίνητο ενώ η οδηγός επιχειρούσε να το απομακεύνει

Μετά το μαθητικό συλλαλητήριο που σημαδεύτηκε από επεισόδια, η επίθεση με μολωτοφ από τους αντιεξουσιαστές προς τους Αστυνομικούς προκάλεσε εμπρησμό σε σταθμευμένο όχημα, η οδηγός του οποίου επιχειρούσε να το απομακρύνει από τον πεζόδρομο παραπλεύρως του Πολυτεχνείου.

Μόλις το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε, κουκουλοφόροι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο και ρίψεις μολωτοφ κατά των Αστυνομικών των ΜΑΤ με τα επεισόδια να μεταφέρονται στο Πολυτεχνείο και τους πέριξ δρομους.

Στον πεζόδρομο της Τοσίτσα (30/10-14.30) βρίσκονται σε εξέλιξη τα επεισόδια με τους ταραξίες να βρίσκουν ορμητήριο το πανεπιστημιακό άσυλο. Πολίτες ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές, πέτρες, μολωτοφ και Αστυνομικούς, επιχειρούν να απομακρύνουν τα οχήματά τους. Ανάμεσα στους πολίτες και μια γυναίκα. Επιβιβάζεται στη θέση του οδηγού Στο σταθμευμένο όχημα της, όταν δέχεται αυτοσχέδια μολωτοφ και στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου της εκδηλώνεται πυρκαγιά.

Αστυνομικός διμοιρίας, ρίχνει προς τους νεαρούς κρότου λάμψης, ενώ και μια δεύτερη μολωτοφ πέφτει στην οροφή του οχήματος και εποστρακίζεται στο οδόστρωμα.  Η γυναίκα από τη θέση του οδηγού αποβιβάζεται, ενώ Αστυνομικός με πυροσβεστήρα σβήνει τη φωτιά στο όχημά της.

Οι κουκουλοφόροι συνεχίζουν τις επιθέσεις με μολωτοφ και πέτρες σε βάρος των Αστυνομικών ενώ τρομοκρατημένοι πολίτες στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται εν μέσω επεισοδίων και ταραχών.