ΜΟΕ Λαμίας: Επ’ αόριστον αναβολή για τη δίκη του Επαμεινώνδα Κορκονέα

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον – πριν καν ξεκινήσει- η δίκη σε δεύτερη βαθμό, με κατηγορούμενο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, στο Μικρό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, με μια επεισοδιακή έναρξη δικονομικής διαδικασία

Την επ’ αόριστον αναβολή της εκδίκασης στην έφεση που είχε υποβληθεί στην υπόθεση με κατηγορούμενο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, αποφάσισε η Έδρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας. Προηγήθηκε έντονη αντίδραση της πολιτικής αγωγής από την πλευρά της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου , με τους δικηγόρους Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου, να καταγγέλλουν ότι δεν είχαν λάβει γνώση της διαδικασίας και .. το έμαθαν τυχαία!

Με την έναρξη της διαδικασίας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε πραξικόπημα τη μη κλήτευση της Πολιτικής Αγωγής, ενώ υπέβαλε αίτημα αναβολής και κλήτευση μαρτύρων, καταθέτοντας και πρόθεση παράστασης της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η μη κλήτευσή τους δεν ήταν εκ παραδρομής, αλλά υπήρχε παρέμβαση Εισαγγελέα. Από την πλευρά του Εισαγγελέα της Έδρας, τέθηκε αίτημα διακοπής και το Προεδρείο αποφάσισε ότι η εκδίκαση της έφεσης αναβάλλεται επ’ αόριστον αορίστως, ενώ νέα ημερομηνία θα προσδιορίσει η Εισαγγελία Εφετών.