“”Αει @@@@@@” επιτέλους, με την ιδέα που έχετε κάποιοι για κάποιους στο Σώμα”

Με αφορμή το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Αθηνών με το οποίο απαλλάσσεται ο κατηγορούμενος Αλέξανδρος Μ. με το προσωνύμιο «Ινδιάνος» από την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, Ανθυπαστυνόμος ε.α και πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, παραθέτει την αποτίμηση της διαδικασίας που ακολουθήθηκε

Στο σχόλιό του ο Ανθυπαστυνόμος ε.α. και πρώην συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Ανέστης Κελεσίδης, αναφέρει, «Συνελήφθη… αδίκως. Προφυλακίστηκε… αδίκως. Κρατήθηκε 1+ χρόνο, και αποδείχθηκε η απόλυτη αθωότητά του, για την οποία… ούρλιαζε και αποδείκνυε με φωτογραφικό κ.α υλικό. Αλλά κανένας δεν άκουγε. Μετά ρωτάτε και λέτε γιατί μετατέθηκαν κάποιοι… ικανοί. Ποιος θα αποζημιώσει τον καημένο τον… άνθρωπο, που είχε την ατυχία να πέσει σε…”ανθρωπάκια” ένστολους”;..

“Αει σιχτήρ” επιτέλους, με την ιδέα που έχετε κάποιοι για κάποιους στο Σώμα. Κάποιοι βραβεύτηκαν κιόλας για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Υ.Γ. Η προανάκριση είναι πολύ σοβαρή ευθύνη και πρέπει να ανατίθεται σε… αποδεδειγμένα ικανούς, αλλά και έντιμους ανθρώπους και όχι… ανθρωποειδή με έπαρση ως τον ουρανό».