ΜΟΔ Νάξου: Σε πλημμέλημα το κακούργημα για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου Βαγγέλη Πέππου- Σε κώμα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο της Κύπρου

Εκδικάστηκε στο ΜΟΔ Νάξου ο ξυλοδαρμός του Κύπριου  Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος παραμένει σε κώμα, με την κατηγορία σε βάρος του Security να μετατρέπεται .. σε πλημμέλημα.

Η κατηγορία που αντιμετώπιζε ο Security επιχείρησης διασκέδασης στη Μύκονο, για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου Βαγγέλη Πέππου, τον περασμένο Σεπτέμβριο (2015) ήταν σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο ωστόσο η κατηγορία μετατράπηκε σε βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια (πλημμέλημα) ενω ο Βαγγέλης Πέππος παραμένει νοσηλευόμενος σε κώμα ιδιωτικό θεραπευτήριο της Κύπρου.

«Δεν περίμενε κανείς από εμάς να μετατραπεί η κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Για την οικογένεια ήταν πολύ βαριά η απόφαση του δικαστηρίου, από κει και πέρα η δικαιοσύνη ξέρει καλυτέρα από εμάς», σχολίασε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου, Αφροδίτη Κλεάνθους.

Ο ποινή που επιβλήθηκε απο το ΜΟΔ Νάξου στο Security, ο οποίος παρέμενε προφυλακιστέος, είναι φυλάκιση 5 ετών με αναστολή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αφεθεί ελεύθερος.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2015 (23.30)

Ο 32άχρονος Βαγγέλης Πέππος, εργαζόταν στο νησί της Μυκόνου ως ταπετσιέρης. Μαζί με τη σύζυγό του Αφροδίτη Κλεάνθους και φίλους διασκέδαζαν σε beach bar της Μυκόνου, όταν ένας διαπληκτισμός με μεθυσμένο Άγγλο πελάτη οδήγησε σε επέμβαση των Security του κλαμπ, οι οποίοι και έβγαλαν έξω τους δυο άνδρες.

“Ο Βαγγέλης του ειπε “χαλάρωσε” και ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει “μην χτυπάτε”. Προφανώς γυρνώντας απο την τουαλέτα πηγε να παραγγείλει. Καποιος μου ειπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και ετσι ξεκινησε η παρεξήγηση. Τον κανανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα”, είχε δηλώσει τις επόμενες ημέρες η σύζυγός του Αφροδίτη Κλεάνθους.

Ο 32άχρονος Βαγγέλης Πέππος μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε Νοσοκομείο των Αθηνών και όταν η κατάστασή του το επέτρεψε, μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο της Κύπρου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος σε κώμα.

___________

*cyclades24.gr