“Μια μέρα στην Ελλάδα θα επικρατήσει ό,τι και σε χώρες του δυτικού πολιτισμού. Στα πράιντ παρέιντ οι αστυνομικοί θα παρελαύνουν ένστολοι και κανένας φασίστας ή αναρχοφασίστας δεν θα τολμάει να πλησιάσει”

“Επι προσωπικού” απαντάει σε όσους επικρίνουν και εγκαλούν την επιλογή του -καθώς και άλλων ΛΟΑΤ Αστυνομικών – να ταχθού ανοιχτά υπερ του gay pride της Αθήνας, ο ακτιβιστής και αντιπρόσωπος της ΕΝΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ, Φωτεινός Παγιαυλας.

“Εσείς οι “έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε από το Άθενς Πράιντ” πώς ξαφνικά μετεξελιχθήκατε στους μέγιστους κουτσομπόληδες για το τι συνέβη χθες με το μπλοκ των αστυνομικών; Αφήσατε στην άκρη τα τόσο σημαντικά προβλήματα που ασχολείστε νυχθημερόν και βρήκατε χρόνο να μάθετε τί έγινε;

Ακούστε και εσείς, τόσο οι ακροδεξιοί και οι φασίστες, όσο και οι μπαχαλάκηδες της αναρχίας. ΟΣΟ κι αν μας χτυπάτε με προσωπικές επιθέσεις εμάς που βγαίνουμε μπροστά, όσο κι αν θέλετε να μας κάμψετε με αστήρικτες επιθέσεις, να ξέρετε πως θα έρθει μια μέρα στην Ελλάδα όπου θα επικρατήσει ό,τι επικρατεί και στις άλλες χώρες του δυτικού πολιτισμού. Όπου στα πράιντ παρέιντ οι αστυνομικοί θα παρελαύνουν ένστολοι και όπου κανένας φασίστας κανονικός ή αναρχοφασίστας δεν θα τολμάει να πλησιάσει.

Παραπληροφορείστε τώρα, ειρωνευτείτε μας, πικάρετέ μας, προσβάλτε μας, εξυβρίστε μας. No worries. Έχει ήδη αρχίσει να ανατέλλει ένας τεράστιος καλοκαιρινός λαμπερός ήλιος κι εσείς τρομάζετε και ψάχνετε για το πως να παραμείνετε στο σκοτάδι”.