Τοσκας: “Αυτοί που φόρεσαν κουκούλες και αυτοί που τους καθοδηγούν και τους προέτρεψαν, εμείς δε θα το αφήσουμε έτσι”

Σε συνενοχή κρατικών οργάνων με εγκληματίες στη Δυτική Αττική αποδίδει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη την κατάσταση στη Δυτική Αττική, που είχεως συνεπεία να χαθεί από άσκοπα πυρά η ζωή του 10άχρονο Μάριου.

«Στα δύο χρόνια δεν λύνεται το πρόβλημα, ούτε στα επόμενα δύο θα λυθεί… Όταν κάποιοι για λόγους προπαγανδιστικούς πρότασσαν το πολύ μικρότερο πρόβλημα των Εξαρχείων, εγώ μιλούσα για το σοβαρό πρόβλημα της Δυτικής Αττικής. Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όχι όμως στα κροκοδείλια δάκρυα αυτών που δημιούργησαν το πρόβλημα. Έχουμε κάνει πάρα πολλές επιχειρήσεις, πριν ένα χρόνο δεν τολμούσε η αστυνομία να μπει στην περιοχή, έμπαινε μέσα ένα περιπολικό και έφευγε πετροβολημένο», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, στον Flash 96, με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό του 10άχρονου Μάριου στο Μενίδι, και όσα ακολούθησαν.  Ο αρμόδιος Υπουργός απέδωσε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, σε συνενοχή κάποιων κρατικών οργάνων με εγκληματίες αυτής της περιοχής.

Στο σχόλιό του ο Νίκος Τοσκας, επισήμανε αναφορά με τα επεισόδια στο Μενίδι, το βραδύ του Σαββάτου (10/06): “Αυτοί οι οποίοι φόρεσαν τις κουκούλες χθες, να ξέρουν καλά και αυτοί που τους καθοδηγούν και τους προέτρεψαν, ότι εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι”.