ΜΕΘ- Χανιά: Σε ημικαταστολή νοσηλεύεται ο 34χρονος Αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από τα πυρά 50άχρονου κτηνοτρόφου.

Σε ημικαταστολή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, ο 34χρονος Υπαρχιφύλακας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από τα πυρά καραμπίνας 50άχρονου κτηνοτρόφου κατα τω διαρκεια ελέγχου, στις Βρύσσες Αποκορώνου, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του 34άχρονου Υπαρχιφύλακα, εμφανίζεται το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, ενω τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσωληνωθεί και θα επιχειρηθεί μια προσπάθεια να τον επαναφέρουν από την καταστολή. Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ωστόσο σκάγια παραμένουν σε σημεία του εγκεφάλου.
Ο Υπαρχιφύλακας παραμένει σε νοσηλεία (23/04) όταν σε έλεγχο οχήματος των ΤΑΕ, στις Βρύσσες Αποκορώνου Χανίων, οι τέσσερις Αστυνομικοί, δέχθηκαν τα δολοφονικά πυρά. Ένας επίσης 35άχρονος Ειδικός Φρουρός, τραυματίσθηκε στο επεισόδιο. 
Ο 50χρονος κτηνοτρόφος, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Οι συνάδελφοι του 34άχρονου Υπαρχιφύλακα επισημαίνουν, προς την Πολιτεία οτι θα πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσει το επάγγελμα του Αστυνομικού ως επικίνδυνο αλλά και οι πολίτες να είναι δίπλα στην Αστυνομία και όχι απέναντι.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport