“Μερα παρά μέρα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, τραυματίες Αστυνομικοί. Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του, οι διμοιρίες, άριστα”!

Με αφορμή τα επεισόδια εξωτερικά του Πολυτεχνείου με στόχο τις Αστυνομικές δυνάμεις, σε στατική υπηρεσία  στην περιοχή των Εξαρχείων, τοποθέτηση με σχόλιο γνώμης, Αστυνομικού της ΔΑΕΑ/ΥΑΤ

«Από τις 23:00 εχθές (με επιμονή των δόκιμων πολιτοφυλάκων, να μπουν στο κλειδωμένο Πολυτεχνείο) μέχρι τις πρώτες πρωινές που επιδίδονταν στο Σαββατιάτικο happening … δηλαδή … να καίνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και να κάνουν επιθέσεις με μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στους επεκτατικούς αστυνομικούς των ΜΑΤ μη τυχών και εισβάλουν στο ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων, οι πολιτοφύλακες του κρατιδίου πέτυχαν το σκοπό τους καθώς κατάφεραν να τραυματίσουν δυο από αυτούς, μετά επέστρεψαν ως ήρωες στη κεντρική πλατεία όπου έκαναν ότι κάνουν συνήθως … Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα κακογραμμένο μυθιστόρημά που περιγράφει μια σύγκρουση στα σύνορα δύο κρατών….  Αλλά όχι….

Είναι δυστυχώς η πραγματικότητα… μέρα παρά μέρα επεισόδια στο πολυτεχνείο, τραυματίες αστυνομικοί, καταστροφή περιουσίας και ένα τσούρμο να δρα και να διαπράττει εγκλήματα ανενόχλητο … και να κρατάει ένα μέρος του κέντρου της Αθήνας κλειστό!
Πραγματικά κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του!
… Οι διμοιρίες πάντως την κάνουν άριστα! Από τύχη μέχρι στιγμής δεν έχουμε νεκρό συνάδελφο
Τα υπόλοιπα συμπεράσματα….. Κατά πάντως υπευθύνου…. Ή και ανεύθυνου…. Δεν ξέρω», παραθέτει την αποτίμησή του στα “προγραμματισμένα” επεισόδια (25/09-23.00) στην περιοχή των Εξαρχείων, Αστυνομικός ΔΑΕΑ/ΔΥΑΤ