Σωφρονιστικός του Κορυδαλλού, συνελήφθη για ροζ εκβιασμό στην πρώην σύντροφό του

Μετά το χωρισμό τους δημοσιοποίησε αισθησιακές φωτογραφίες της πρώην συντροφου του, τις οποιες απέστειλε και στις επαφές της, με τη νεαρή γυναίκα να γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων χρηστών του κοινωνικού δικτύου..  Facebook

Fb

Σωφρονιστικός υπάλληλος- 38 ετών- ο οποίος υπηρετεί στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, συνελήφθη (24/09) επειτα απο μηνυση της 32άχρονης, πρωην συντροφου του, στους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ καθως ταυτοποιήθηκε σε διαδικτυακή ερευνα, ως διαχειριστής προφιλ στο κοινωνικό δίκτυο (facebook) στο οποίο δημοσιοποιούσε αισθησιακές της φωτογραφίες και υβριστικά- προσβλητικά σχόλια σε βάρος της, μετά το χωρισμό τους. Στην καταγγελία της η 32άχρονη ανέφερε οτι ο Σωφρονιστικός Υπαλληλος, της απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο καθώς και φωτογραφίες της με ευαίσθητο περιεχόμενο τις οποίες ο 38άχρονος ειχε αποστείλει και στις επαφές της, δημιουργώντας της προβλήματα στον κοινωνικό και επαγγελματικό της περίγυρο.
Η 32άχρονη, έγινε αποδέκτης ερωτικών μηνυμάτων πάθους και λαγνείας από κοντινούς της, ακόμη και από … τεως καθηγητή της.

Σε βαρος του Σωφρονιστικού Υπαλλήλου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αντίσταση, απειλή, εξύβριση, απρόκλητη εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση της νομοθεσίας για προσωπικά δεδομένα και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων εντόπισε τον 38άχρονο στην οικία του, ο οποιος οταν τους αντιλήφθηκε επιχείρησε να διαφύγει και απώθησε με χτυπήματα και εξύβρισε τους Αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 38άχρονου κατασχέθηκαν, το κινητό του τηλέφωνo, tablet, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ψηφιακές φωτογραφικές ψηφιακοί δίσκοι (CD) και συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, βάρους (4,4) γραμμαρίων.

Ο 38άχρονος Σωφρονιστικός Υπάλληλος, με τη δικογραφία που σχηματισθείσα σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Ο ίδιος, προχώρησε στην αντιμήνυση της πρώην συντρόφου του, στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, (η νεαρη γυναίκα ειχε θητευσει ως (πρωην) δημοτική υπάλληλος σε γραφείο επικεφαλής δήμου των βορείων προαστίων), για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, με την 32άχρονη γυναίκα να αναζητείται με την αυτόφωρη διαδικασία.