Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν όχημα γυναίκας οδηγού και την παρέσυραν για 400 μέτρα μετά από ανάληψη χρημάτων από Τράπεζα

Θύμα ληστείας με δράστες οργανωμένη ομάδα τεσσάρων Ρομά, γυναίκα η οποία πραγματοποίησε ανάληψη από Τράπεζα, προκάλεσαν τροχαίο και μόλις βγήκε για να δει τη ζημιά που προκάλεσαν την έσερναν για 400μέτρα

Η γυναίκα από την Κηφισιά, οδηγούσε το μαύρο BMW στη Λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, όταν το θαλασσί Mercedes όχημα με επιβαίνοντες τέσσερα Ρομά, προκάλεσε εμπρόθετο τροχαίο και συγκρούστηκε με το όχημά της, για να τη ληστέψουν.  Οι δράστες ακολουθούσαν την γυναίκα, μετά από ανάληψη από Τράπεζα ποσού περίπου €2.000.

Η οδηγός του μαύρου  BMW αποβιβάστηκε από τη θέση της για να δει τη ζημιά στο όχημά της και οι τέσσερις Ρομά, της άρπαξαν την τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα και το κλειδί του οχήματός της. Στην προσπάθειά της να ακινητοποιήσει τους δράστες, ανέβηκε στο καπό του οχήματός τους, με τον Ρομά οδηγό να την παρασύρει για περίπου 400 μέτρα. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν ενώ πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκα σε αναζητήσεις .

Τηλεφώνημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε χαμηλή βλάστηση, στους πρόποδες της Πάρνηθας, προκάλεσε κινητοποίηση τριών πληρωμάτων του Σταθμού Αχαρνών. Πίσω από το παλιό στρατόπεδο Αχαρνών στην περιοχή Πανόραμα Πάρνηθας , εντοπίσθηκε φλεγόμενο όχημα το οποίο όπως διακριβώθηκε ανήκε στους δράστες της ληστείας σε βάρος της γυναίκας. Από τα στοιχεία του οχήματος που περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και πυρπόλησαν οι δράστες, προέκυψε ότι έφερε κλεμμένες πινακίδες από όχημα μικρού κυβισμού, ενώ εξετάζεται και το θαλασσί Mercedes αν απασχολεί ως κλεμμένο.