Μενίδι: Καταγγελία για άσκοπους πυροβολισμού- Βολίδα πέρασε πάνω από ανήλικη και “βρήκε” σε τοίχο οικίας

“Τυφλά πυρά” σε γειτονιά του Μενιδίου, απο “άσκοπους πυροβολισμούς” κατέληξαν σε τοίχο, με τη μητέρα ανήλικης να την απομακρύνει την τελευταία στιγμή.

Σχεδόν καθημερινές οι καταγγελίες για διατάραξη και άσκοπους πυροβολισμούς από γλέντια αθιγγανων στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, μετά την τραγική κατάληξη του 10άχρονου Μάριου από άσκοπα πυρά, ενώ γιόρταζε με τους συμμαθητές του τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο 6ο Δημοτικό Σχολείο στο Μενίδι.

Το βράδυ της Κυριακής (25/06) δύο τηλεφωνικές αναγγελίες στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης έδωσε σήμα στα πληρώματα του τομέα της Δυτικής Αττικής να μεταβούν και ενεργήσουν “δραστικά” στα περιστατικά.

Όπως καταγγέλλει μητέρα ανήλικης, στη συνοικία Αγ Αθανασίου, στο Μενίδι, βολίδα κατέληξε στον τοίχο της οικίας της, και δεν τραυμάτισε τη 12άχρονη κόρη της, καθώς την απομάκρυνε -η ίδια – την τελευταία στιγμή, ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Τη βολίδα εντόπισαν στον τοίχο της εξωτερικής πρόσοψης, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της οικογένειας, και άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία.

Στην περιοχή έχουν μεταβεί δυνάμεις ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.