Μενίδι: Υπό Εισαγγελική εποπτεία η έρευνα για τη βολίδα στο μπαλκόνι διαμερίσματος

Η διερεύνηση για τον προσδιορισμό του οπλοφόρου από το όπλο του οποίου η “αδέσποτη” -όπως καταγγέλθηκε- βολίδα, κατέληξε στο μπαλκόνι διαμερίσματος στο Μενίδι, διενεργείται υπο την εποπτεία Εισαγγελέα.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής (25/06) μητέρα κατήγγειλε διατάραξη και άσκοπα πυρά στην περιοχή και υπέδειξε στους Αστυνομικους βολίδα η οποία ειχε καταλήξει στην εξωτερική πρόσοψη του διαμερίσματος της οικογένειας. Όπως κατήγγειλε η έφηβη κόρη της, βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο στο μπαλκόνι και από την αντίδραση της (μητέρας) να την απομακρύνει, δεν τραυματίσθηκε.

Από την αυτοψία των Αστυνομικών στο χώρο, εκτιμάται ότι η βολίδα δεν προέρχεται από “άσκοπα πυρα” αλλά εξετάζεται να ερρίφθη σε ευθεία βολή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και ζητήθηκε να ληφθούν εκ νέου κκαταθέσεις απο τους καταγγέλλοντες προκείμενου να εξακριβωθούν τα πραγματικά γεγονότα.

Η εποπτεία της έρευνα έχει ανατεθεί στον Εισαγγελέας Γιώργο Νούλη κατ’ εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου.