Μελίσσια: Βίαιες επιθέσεις σε βάρος εφήβων, από ενήλικα, ερευνά η Αστυνομία

Φόβο και τρόμο έχει προκαλέσει στα ανήλικα παιδιά που κυκλοφορούν στα Μελίσσια ένας βίαιος άγνωστος άνδρας, ο οποίος επιτίθεται χωρίς προφανή λόγο και τα χτυπάει αλύπητα! Ηδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει δεχτεί δύο καταγγελίες για επιθέσεις με δράστη έναν εύσωμο φαλακρό άνδρα με μαύρη μπλούζα και τις ερευνά με προσοχή.

Τελευταίο θύμα του αγνώστου ήταν μια 11χρονη μαθήτρια, στην οποία επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης, που επέστρεψε στο σπίτι της τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ, ο δράστης τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας το άγρια με γροθιές στο πρόσωπο!

Η έφηβη, που αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν περίμενε την αδικαιολόγητη επίθεση, έφυγε τρέχοντας και περιέγραψε φανερά ταραγμένη στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Συναγερμός στις Αρχές

Αμέσως ενημερώθηκε για το περιστατικό η Αστυνομία, στην οποία έδωσαν κατάθεση τόσο η 11χρονη όσο και οι γονείς της. Στις Αρχές σήμανε συναγερμός, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso η καταγγελία για την επίθεση στη μαθήτρια ήταν η δεύτερη που δέχτηκε μέσα σε 24 ώρες η ΕΛ.ΑΣ. για την ίδια περιοχή! Το βράδυ της Παρασκευής ένα 16χρονο αγόρι κατήγγειλε ότι υπέστη επίθεση με τον ίδιο τρόπο!

Η μητέρα της ανήλικης Βίκυ Λύγκου, ιδιοκτήτρια κέντρου σπουδών του εξωτερικού και έντονα δραστηριοποιημένη στα κοινά, καθώς είχε κατεβεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Σκορδίλη «Αλλάζω την πόλη μου», δημοσιοποίησε την επίθεση εις βάρος του παιδιού της με ανάρτησή της στο facebook. «SOS τώρα! Η Κλεονίκη μου δέχτηκε επίθεση με μπουνιές από άγνωστο άντρα, χοντρό, με μαύρη μπλούζα, φαλακρό, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στα Μελίσσια. Το παιδί είναι σε σοκ. Εχει κληθεί η αστυνομία. Κοινοποιήστε» έγραψε.

Την ανάρτηση της μητέρας της ανήλικης ακολούθησαν σχόλια συμπαράστασης στην περιπέτεια της 11χρονης από γονείς της περιοχής, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τον κίνδυνο που απειλεί τα παιδιά τους στη γειτονιά που έως τώρα ήταν ήσυχη: «Όλα τα παιδιά που κάνουν παρέα έχουν πανικοβληθεί. Κάποιος να ελέγξει τι γίνεται. Η κόρη μου γύρισε κατατρομαγμένη, γιατί η φίλη μας τους είπε ότι την ενόχλησε ένας τέτοιος κύριος με αμάξι» σχολιάζει η μητέρα μιας άλλης ανήλικης.

Ο πατέρας της 11χρονης, που είναι μοριακός βιολόγος, κλινικός διατροφολόγος και διδάκτωρ πανεπιστημίου της Ρώμης, έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους της οικογένειας για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την επίθεση εις βάρος της κόρης του. «Θα τον βρούμε. Εχουμε πλήρη περιγραφή και η Αστυνομία προσπαθεί…» διαβεβαίωσε.

Ναντια Αλεξίου