ΜΕΓΑΡΑ: Θύμα ληστείας 79χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινου κέντρου.

Με την απειλή όπλων και μαχαιριού, έδεσαν και φίμωσαν επιχειρηματία, απέσπασαν τις εισπράξεις από το νυχτερινό κέντρο το οποίο διατηρεί, μαζί με το αυτοκίνητο του και διέφυγαν με το υλικό από το καταγραφικό του συστήματος ασφλείας το οποίο είχε εγκαταστήσει για ασφάλεια.

Θύμα ληστείας τα ξημερώματα (25/08) δήλωσε στους Αστυνομικούς, 79χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κεντρου στην Κινέττα.

Οπως κατέθεσε, άγνωστοι δραστες, λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, υπερπήδησαν τη μάντρα, και βρέθηκαν στο χώρο όπου διαμενει ο 79χρονος σε τροχόσπιτο στο 51ο χλμ. ΠΕΟ Αθηνών Κορίνθου, έξω από τα Μέγαρα, κοντά στον Προαστιακό, ενώ κοιμόταν με την 53χρονη αλλοδαπή σύζυγό του.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο ΤΑ Μεγάρων, οι δύο δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, ακινητοποίησε το ζευγάρι με την απειλή δύο όπλων, και μαχαιριού, ανάγκασαν τον 79χρονο να απενεργοποιήσει το συναγερμό. Στη συνέχεια οι δράστες, έδεσαν το ζευγάρι και τους φίμωσαν, ενώ απέσπασαν 6500ευρώ σε μετρητά, κινητά και σταθερά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο του επιχειρηματία το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο. Κατά την παραμονή τους στο χώρο, απέσπασαν το σκληρό δίσκο από το καταγραφικό των καμερών, και διέφυγαν, ενώ τους εγκατέλειψαν δεμένους. 

Όταν ο 79χρονος κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά, βγηκε στο δρόμο, και ζήτησε βοήθεια από οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου και ενημέρωσε την Αστυνομία, και κατήγγειλε τη ληστεία σε βάρος του στο Αστυνομικό τμήμα Μεγάρων.