Με νέα διάταξη πλαστό ΔΑΤ, στην κατοχή του Αντώνη Σταμπούλου.

Με Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δημοσιοποιεί το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο, το πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών(04/10) στο διαμέρισμα της Κυψέλης.

Το πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον Αντώνη Σταμπούλο.

image

Το πλαστό Δελτίο με αριθμό ΑΑ 011583 φέρεται να έχει εκδοθεί στις 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, στα στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα. Τα στοιχεία του ΔΑΤ, όπως διαπιστώθηκε αντιστοιχούν σε υπαρκτό πρόσωπο, το οποίο διαπιστώθηκε οτι δε σχετίζεται με την υπόθεση.

image

Στο πλαστό ΔΑΤ, εχει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του οποίου προσομοιάζουν με του Αντώνη Σταμπούλου και δεν απεικονίζουν τον νόμιμο κάτοχο του συγκεκριμένου ΔΑΤ. Ενώ λάθη εντοπίζονται και στην κατάρτιση του πλαστό ΔΑΤ με τις υπογραφές των Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, Διοικητή και Αξιωματικού Υπηρεσίας να έχουν αντιστραφεί.

image

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία απευθύνει εκκληση προς τους πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό – αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή μίσθωση διαμερίσματος, γκαράζ, οχήματος κ.λπ.- το ΔΑΤ, να επικοινωνήσουν στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport