Αντώνης Σταμπούλος, ο "λευκός τρομοκράτης", καλλιτέχνης και υποψήφιος Πυροσβέστης

Ο άνθρωπος που δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές, με το λευκό ποινικό μητρώο, εντοπίζεται και συλλαμβάνεται ως “λευκός τρομοκράτης” σε γκαράζ του Βύρωνα(01/10) “Αποτρέψαμε τρομοκρατική ενέργεια” δηλώσει η ΕΛΑΣ.

Στην κατοχή του νεαρού Αντώνη Σταμπούλου, είχε εντοπισθεί ημερολόγιο με χειρόγραφες σημειώσεις μεταξύ άλλων, στο σακίδιο του.image

Στις χειρόγραφες αναγράφει σε ετησιο ημερολόγιο που εντοπίσθηκε στην κατοχή του νεαρού, υπήρχε αναγραφή ημερολογιακών προσδιορισμών σε “πρόβα τζενεράλε” και προσδιορισμένα ημερομηνία για “χτύπημα” (04/10), οι στόχοι όπως προκύπτει από την προανακριτική έρευνα, αναφέρονται ονομαστικά .

imageΣε αλλο σημείο των ευρημάτων αναφέρεται σε οικονομικοπολιτικών στοχων της ζωής του Πειραιά, με χειρόγραφες σημειώσεις και παραπομπές. Υλικό το οποίο αναλύεται στο επιτελείο της Αντιτρομοκρατικής.

Το δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο “Ενώ τα κορόιδα πληρώνουν, οι εφοπλιστές ..σαλπάρουν” imageπεριλαμβάνεται περιλαμβάνεται μεταξύ των ευρημάτων στο σακίδιό του, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης(01/10) όταν συνελήφθη στο γκαράζ του Βύρωνα.

Οι χειρόγραφες σημειώσεις του νεαρού Αντώνη Σταμπούλου, αναλύονται και αποκωδικοποιούνται -η επιχειρείται- ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς ο στόχος τον οποίο επρόκειτο να πλήξουν στις (04/10) όπως αναγράφεται στις σημειώσεις του ημερολογίου του.

image

Ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος, δηλώνει φοιτητής της “Καλλών Τεχνών”, ωστόσο, προέκυψε ότι το Φεβρουάριο του 2012, ο Αντώνης Σταμπούλος, είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό πρόσληψης 725 ατόμων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

image

Στον πίνακα της τελικής κατάταξης, όπως εκδόθηκε απο το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, μεταξύ περίπου 10.000 υποψηφίων, ελαβε θέση κατάταξης ως 2.483 υποψήφιος ενω στον πίνακα των επιλαχόντων έλαβε την 1.758θέση επιλογής.

image

Οπως προέκυψε κατά την προανάκριση, το 2002, είχε προσαχθεί μεταξύ άλλων ατόμων του Αντιεξουσιαστικού χώρου, στο ΑΤ Αγίου Δημητρίου, ωστόσο, δεν είχε δακτυλοσκοπηθεί, και γι αυτό δεν προέκυπτε ταυτοποίηση με τα δακτυλικά αποτυπώματα κατά τον έλεγχο στη βάση δεδομένων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport