Έρευνες Αντιτρομοκρατικής σε στεγασμένους χώρους, στην αναζήτηση κρυσφύγετου και γιάφκας.

Στη συμβολή Δροσοπούλου και Καλλιφρονα στα Κ.Πατησια- Κυψέλη, διαμέρισμα έρευνα το Αντιτρομοκρατικο επιτελείο.

image

Με τα κλειδιά “ανά χείρας”, τα οποία εντοπίσθηκαν και αποδίδονται στην κατοχή του 31χρόνου Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος συνελήφθη (01/10) στο γκαράζ του Βύρωνα image

αναζητούν οικήματα και στεγασμένους χώρους, όπου τυχόν εντοπίζεται η προσδιορίζεται παρουσία των συνεργών της ομάδας με τη νέα δομή του Ν.Μαζιώτη, και του νεαρού συνεργού του, ενδεχομένως και καταζητούμενων τρομοκρατών του ΕΑ, οι Αστυνομικοί.
image

Μια από τις πόρτες που “ανοιξαν”, είναι το διαμέρισμα αυτά κ.Πατήσια- Κυψέλη, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ από πληροφορίες το διαμέρισμα είναι κενό, με τους ιχνιλατες ερευνητές να αναζητούν γενετικό υλικό και αποτυπώματα . Έρευνες εκτείνονται και πραγματοποιούνται (04/10) και στο ατελιέ της αδελφής του 31χρονου στο Θησείο – σύμφωνα με πληροφορίες κλειδιά και κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ θα εξετασθεί και η αδελφή του, απόφοιτος της Καλών Τεχνών- καθώς και χώροι ιδιοκτησίας της οικογένειας έχουν ερευνηθεί και εξετάζονται σχολαστικά για προανακριτικά ευρήματα.
image

Στην Αντιρομοκρατική κλήθηκαν σε κατάθεση οι γονείς του Αντώνη Σταμπούλου, συνταξιούχοι σήμερα, με μόνιμη κατοικία στην Κάρυστο Ευβοίας. Έρευνα πραγματοποιήθηκε στη μεζονέτα με τα τρία διαμερίσματα στο οποίο φέρεται ότι διέμενε ο Αντώνης Σταμπούλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μη λειτουργικό περίστροφο ανενεργό, το οποίο κατείχε χωρίς άδεια και έχει κατασχεθεί.
image

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, πληροφορίες και αναφορές, για την παρουσία του 31χρονου καθώς και άλλων ατόμων που προσδιορίζονται στις επαφές που διατηρούσε, εξετάζονται.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport