Με αγωγές προσφεύγει η υπεράσπιση Λιγνάδη για ψευδή αναφορά σε συμμετοχή του σε γλέντι με μπουζούκι στις φυλακές

Διαψεύδει τα όσα μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό μου” η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη,  ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης στην ποινική του υπόθεση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο νομικός συμπαραστάτης του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου, στην οποία αποδίδει ως ψευδή τη μετάδοση πληροφορίας και αναπαραγωγή βίντεο, στην εκπομπή “Πρωινό μου” από το δημοσιογράφο της εκπομπής Τάσο Τεργιάκη περί δήθεν συμμετοχής του Δημήτρη Λιγνάδη σε γλέντι με μπουζούκι στον Κορυδαλλο.

Για τη σχετική δημόσια παράθεση και προβολή βιντεοληπτικού υλικού ανακοίνωση έχει εκδώσει και η ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής,  χωρίς καμία αναφορά στον υπόδικο Δημήτρη Λιγνάδη  .

Αναφέρει η ανακοίνωση, «Διάψευση για τη δήθεν συμμετοχή του Δημήτρη Λιγνάδη σε πάρτυ,  που δήθεν έγινε στο κελί του. (…) Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κανένα πάρτι δεν έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ούτε αυτός ούτε οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έχουν καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε.

Η πληροφορία που μας έδωσε ο κ. Λιγνάδης είναι ότι αυτό που δημοσιοποιήθηκε, διοργανώθηκε και έγινε σε εντελώς διαφορετικό
κτίριο από αυτό, στο οποίο κρατείται ο κ. Λιγνάδης, και το κελί, στο
οποίο κρατούνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι σε εντελώς
διαφορετική πτέρυγα, η οποία απέχει από το κελί του κου Λιγνάδη και των συγκρατουμένων του τουλάχιστον 100 μέτρα.

Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι να μηνύσουμε άμεσα τον οιονδήποτε συμμετείχε μαζί με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην προβολή και τον σχολιασμό αυτής της συκοφαντικής
δυσφημήσεως, και να καταθέσουμε και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ.

Τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και όλοι εμείς οι δικηγόροι του γραφείου
του κου Αλέξη Κούγια θα αναζητήσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε.»