Μάνδρα: Νεκρός 17χρονος από πυρά στο κεφάλι- Αναζητείται ο αδελφός του καθώς ήταν μαζί και διαφεύγει

Νεκρός εντοπίστηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο, 17χρονο βοσκαρούδι απο τη Μάνδρα Αττικής, από διερχόμενο περιπατητή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης (03/11-17.00) ο 17χρονος, εντοπίσθηκε στην περιοχή Λούτσα της Μάνδρας, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι . Πρόκειται για μέλος πολύτεκνης οικογένειας με εννέα παιδιά και σύμφωνα με μαρτυρίες μαζί με τον 14χρονο αδελφό του είχαν μεταβεί στο σημείο για να γυρίσουν τα πρόβατα στη στάνη.

Οι αναπάντητες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα προκάλεσαν ανησυχία και αναζητήσεις για τον 17χρονο τον οποίο εντόπισε διερχόμενος νεκρό με τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το θύμα έχει βληθει από καραμπίνα όπως προέκυψε κατά την αυτοψία στο χώρο. Το όπλο εντοπίστηκε δίπλα στο πτώμα του εφήβου.

Μαρτυρίες στην Ασφάλεια, έχουν εισφέρει πληροφορίες από νωρίς αναζητούσαν τον 14χρονο αδερφό του θύματος καθώς ήταν μαζί, σε βοσκή κοπαδιού. Ο έφηβος αδερφός του 17χρονου, εντοπίσθηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Μάνδρας, για κατάθεση στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας καθώς εξετάζεται ως ύποπτος.

Προανάκριση διενεργεί το ΥΔΕΖΙ1ο της Ασφάλειας.