Σεπόλια: Συλλήψεις σε εκτέλεση ενταλμάτων, για το βιασμό της 12χρονης

Σε σύλληψη σε εκτέλεση εντάλματος προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια

(03/11-19.00) Σε δεύτερη σύλληψη άνδρα σε εκτέλεση εντάλματος προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις των άλλων δύο σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 39χρονο, κάτοικο βορείων προαστίων, ο οποίος είναι επίσης γονέας 9χρονου παιδιού, με τη σύλληψή του να έχει πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει άνδρα με διαμονή στα Δυτικά προάστια ο οποίος είχε αυτοβούλως παρουσιαστεί και δηλώσει τη διάθεση του στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες θα κρατηθούν να στους χώρους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και στη συνέχεια θα μεταχθεί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να καταθέσουν στην Ανακρίτρια η οποία εξέδωσε τα εντάλματα και χειρίζεται την υπόθεση.

Οι τρείς άνδρες τις προηγούμενες ημέρες είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως και είχαν καταθέσει ενόρκως. Υποστήριξαν οτι είχαν συνομιλήσει με το προφίλ της 12χρονης στην πλατφόρμα γνωριμιών, χωρίς να προχωρήσουν σε ραντεβού βιασμού με την ανήλικη. Οι τέσσερις για τους οποίος εκδόθηκε ένταλμα είναι ηλικίας 35 έως 50 χρόνων.

Ωστόσο τη Τρίτη (01/11) χωρίς επιφύλαξη και δίνοντας σαφείς απαντήσεις, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η 12χρονη αναγνώρισε τους τρεις άνδρες από φωτογραφίες, με τους οποίους έχει ολοκληρωμένο ραντεβού βιασμού.