“Μ@@ φοράτε κράνος!”- Τροχαίο για δικυκλιστή της ΔΙ.ΑΣ όταν οδηγός παραβίασε φανάρι στη Βουλιαγμένης

Εκτός κινδύνου με θλαστικά τραύματα νοσηλεύεται στο 401ΓΣΝ Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, όταν η οδηγός τζιπ παραβίασε την σήμανση και συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Στο αλκοτεστ βρέθηκε να έχει 0.52mlt αλκοόλης η οδηγός του 2.5τ G500 Mercedes, που παραβίασε σηματοδότη στη συμβολή της Λ.Βουλιαγμένης με την οδό Καλυμνου (11/04) και προκάλεσε τροχαίο με δικυκλιστή.

Σύμφωνα με την εγγραφή της Τροχαίας ο οδηγός της μηχανής, ακολουθούσε τη ροή της κίνησης, οταν το τζιπ βγήκε μπροστά του, με τη σύγκρουση αναπόφευκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, η οδηγός του οχήματος φέρεται να αρνείται την υπαιτιότητα του ατυχήματος.

Πρόκειται για έμπειρο Δικυκλιστή οδηγό της ΔΙΑΣ ΥΑΝΑ

Ο οδηγός της μηχανής φορούσε κράνος και γλίτωσε χωρίς κατάγματα, αλλά με πολλαπλά θλαστικά τραύματα και μυϊκούς πονους,  παραμένει σε νοσηλεία στο 401ΓΣΝ.

“Στους συναδέλφους, φίλους και στον ασφαλιστή μου, που ήρθαν τόσο γρήγορα ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είμαι καλά, δεν έχω σπάσει κόκαλα, αλλά πονάω αφόρητα.

Μ@@ες, φοράτε κράνος! Αν δεν το φόραγα, απλώς δεν θα μιλάγαμε. Έπεσα με 70χλμ στο μεγαλύτερο αμάξι του κόσμου, η μηχανή διαλύθηκε, και το κεφάλι μου έμεινε στη θέση του.

Έξτρα bonus μόλις γύρναγα απο το κτεο που την πέρασα…” αναφέρει ο Ηπειρώτης Αστυνομικός.

NantiaReport.gr: Περαστικά Αλέξανδρε!