Κορυδαλλός: Μαστίγωσαν βάναυσα δύο κρατούμενους μέλη αντίπαλης ομάδας στις φυλακές

Με βαθιά τραύματα από μαστίγωμα με καλώδια στα κορμιά των δυο κρατουμένων στις φυλακες Κορυδαλλού, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο των φυλακών.

Με την κατάσταση μεταξύ των εγκλείστων στις Φυλακές Κορυδαλλού να αποτυπώνεται με ακραίες εκφανίσεις βίας και κακοποίησης, το άγριο μαστίγωμα δυο εγκλείστων- του 27άχρονου Αλβανού F.T (καταδικασμένο για εμπορία ναρκωτικών) και του 31άχρονου Έλληνα Π.Π. (είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες) αυταποδεικτα όσων έχουν καταγγείλει οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι κατά καιρούς .

Οπως έγινε γνωστό (11/04) στη Δ’ πτέρυγα, ομαδα Αλβανών κρατουμένων αντιπαλης ομαδας, επιτέθηκε στους δύο κρατούμενους φίλους του φερουμενου Αλβανού Αρχηγού της μαφίας των φυλακών,  με αυτοσχέδια μαστίγια τα οποία είχαν φτιάξει με καλώδια.

Οι δύο κρατούμενοι μετά την εξωτερική Νοσοκομειακή τους περίθαλψη, εχουν επιστρέψει στο Νοσοκομείο των φυλακών για νοσηλεία. Οπως αναφερουν πηγές από τις Φυλακές, τα τραύματα των δυο καταργούμενων ήταν τόσο βαθιά, με τους γιατρούς να μη μπορούν να τους βγάλουν τις μπλούζες για να τους περιθάλψουν.

Για το βίαιο επεισόδιο στις φυλακές έχει διαταχθεί έρευνα .