Γρ.Γερακαράκος: “Η Πολιτεία να αφυπνιστεί και να λάβει δραστικά μέτρα για την κατάργηση του άβατου, και την εξουδετέρωση κάθε μορφής ανομίας και προσβολής του Κράτους Δικαίου”

Με αφορμή τα επεισόδια στη συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής των Εξαρχείων και τα υβριστικά συνθήματα προσβολής μνήμης του δολοφονημένου από τρομοκράτες της 17Ν Παύλου Μπακογιάννη, τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

“Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν σήμερα στα Εξάρχεια οι συμπολίτες μας, κατά τη διάρκεια της ειρηνικής τους συγκέντρωσης & αποδοκιμάζω τελείως τα άθλια συνθήματα που ακούστηκαν για ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι στη ζωή, αλλά δολοφονήθηκαν άνανδρα από στυγνούς τρομοκράτες.

Όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν τα προαναφερόμενα φαινόμενα κι από κοινού να αναλάβουν πρωτοβουλίες για μία ενιαία πολιτική επίλυσής τους, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Άμεσα η Πολιτεία πρέπει να αφυπνιστεί και να λάβει δραστικά μέτρα για την κατάργηση του άβατου στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και για την εξουδετέρωση κάθε μορφής ανομίας και προσβολής του κράτους δικαίου”, σχολίασε ο Γρηγόρης Γερακαρακος Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ