Λοχίας ΕΠΟΠ και τα αδέλφια του- Ανθυπολοχαγός τεθωρακισμένων και σημαιοφόρος Π.Ν- κακοποιούσαν σεξουαλικά το γιο του

Αρρωστημένη διαστροφή και αδιανόητη βία, διέπρατταν για περισσότερο από τρία χρόνια ο πατέρας από κοινού με τα δύο αδέλφια του υπηρετούντες σε τρία Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως αποκάλυψε στη μητέρα του ο 5χρονος

Επί τρία συνεχόμενα χρόνια από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016 το ανήλικο αγόρι ηλικίας 5 ετών, υποβαλλόταν από τον πατέρα του τα τους δύο θείους του- τα αδέλφια του πατέρα του- που υπηρετούσαν σε τρία διαφορετικά Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, σε σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό με ακατονόμαστες σεξουαλικές πράξεις, και βασανισμό με τσιγάρα που έσβηναν στο κορμί του ανηλίκου, όπως περιγράφονται στο βούλευμα του Στρατοδικείου. Πρόκειται για Λοχίας ΕΠΟΠ, και τα δύο αδέλφια του – ανθυπολοχαγός τεθωρακισμένων και σημαιοφόρος στο Αρχηγείο του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι από κοινού κακοποιούσαν το αγόρι.
Ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού, ο Λοχίας ΕΠΟΠ, ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του από το 2014 και σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου ασκούσε το δικαίωμα επικοινωνίας με τον γιό του σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, Πάσχα και αργιών, είτε στο πατρικό του σπίτι στην Θεσσαλία, είτε στο σπίτι του στον Πειραιά.
Η αρρωστημένη διαστροφή τους αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2016, όταν μετά την επιστροφή του, από τον πατέρα του, ο ανήλικος ήταν νευρικός, σε κατάσταση υπνηλίας και υποσιτισμένος και η μητέρα του παρατήρησε ένα στρογγυλό σημάδι στο μπράτσο του παιδιού σαν από καύτρα τσιγάρου, ενώ στον ύπνο του το αγόρι έβλεπε εφιάλτες και ανέφερε «Φτάνει, δεν αντέχω άλλο».
Ο ανήλικος περιέγραψε στη μητέρα του τις σεξουαλικές πράξεις που είχαν διαπράξει σε βάρος του , ο πατέρας και οι δύο θείοι του, ενώ ανέφερε ότι του είχαν πει ότι «θα σκοτώσουν τη γιαγιά και θα το δείρουν αν το πει». Το αγόρι εξετάσθηκε παρουσία ψυχολόγων, παιδοψυχολόγων, ιατροδικαστών, και από τις παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος περιέγραφε βιωματικά γεγονότα σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του.
Το 2019 με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείου) οι τρεις στρατιωτικοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν για αδικήματα που σχετίζονται με την προβολή της γενετήσιας ελευθερία και κατά συρροή βιασμούς, σε βάρος ανηλίκου. Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα για έλλειψη νόμιμης αιτιολογίας και το ανέπεμψε για νέα συζήτηση στο Στρατοδικείο.