Λιβαδειά: Συνέλαβαν με βιντεοληπτικό υλικό δράστη θανάτωσης σκύλου με φόλα σε περιφραγμένο οικόπεδο

Προκάλεσε τη θανάτωση σκύλου σε περιφραγμένο οικόπεδο με τη χορήγηση δηλητηριασμένης τροφής και συνελήφθη από Αστυνομικούς του ΑΤ Λιβαδειάς

Με καταγγελίες ιδιοκτήτη οικίας στη Λιβαδειά, για τη θανάτωση εντός περιφραγμένου χώρου οικόσιτου σκύλου, Αστυνομικοί του ΑΤ Λιβαδειάς προχώρησαν σε έρευνα για τον προσδιορισμό του δράστη.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, και με περισυλλογή βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενο οικίες, ταυτοποιήθηκε 77άχρονος κάτοικος της Λιβαδειάς ως δράστης της θανάτωσης του οικόσιτου ζώου και συνελήφθη με την ποινική δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του.

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, εκδόθηκε ανακοίνωση, «Συγχαρητήρια στον Διοικητή του Α. Τ. Λιβαδειάς, κ. Τσίμπρη Ιωάννη και το αστυνομικό προσωπικό της υπηρεσίας, οι οποίοι άμεσα συνέλαβαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 77χρόνου, ο οποίος προκάλεσε το θάνατο σκύλου εντός οικίας με τη χρήση δηλητηριασμένης τροφής. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ σε βασανισμό και θανάτωση ζώων», καταλήγει η ανακοίνωση των συνδικαλιστικών Αστυνομικών της Βοιωτίας.